Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima reacție din REPER după ancheta penală demarată împotriva liderilor AUR: Aşa se întâmplă când îţi propui să cumperi oameni şi să le creezi iluzii

Ramona Strugariu

Prima reacție din REPER după ancheta penală demarată împotriva liderilor AUR: Aşa se întâmplă când îţi propui să cumperi oameni şi să le creezi iluzii

Ramona Strugariu, copreşedinta partidului REPER, a reacţionat, marţi, la ancheta penală demarată de Parchetul Slobozia împotriva preşedintelui AUR, George Simion, şi a mai multor deputaţi şi senatori din cadrul formaţiunii, acuzaţi de corupere a alegătorilor prin intermediul unor companii mascate de tipul caravanelor medicale, ea afirmând că aşa se întâmplă când îţi propui să cumperi oameni şi să le creezi iluzii, în loc să îi convingi cu lucruri concrete.

Ce spune copreședinta REPER

“Aşa se întâmplă când îţi propui să cumperi oameni şi să le creezi iluzii, în loc să îi convingi cu lucruri concrete pe care le-ai făcut sau pe care le propui. Infrastructura de sănătate a României nu se poate muta în drum, ci trebuie construită şi consolidată permanent. Dar noi am pierdut sute de milioane de euro din PNRR, granturi, bani gratis, pentru spitale. În loc să se joace auriştii, pesediştii şi toţi populiştii de-a doctorul cu oameni vulnerabili, în speranţa de a mai urca cu bocancii pe încă o categorie de electorat, mai bine ar face spitale şi ar încuraja medicii şi personalul medical să rămână în sistem şi să presteze servicii medicale de calitate”, spune Ramona Strugariu.

”N-am auzit despre nicio reformă sau propunere de politici publice în materie de sănătate, care să vină în sprijinul pacienţilor români, susţinută de AUR în Parlament. Acolo au făcut numai circ. Iar astăzi dau cu subsemnatul la procurori”, mai spune copreşedintele REPER.

”Data viitoare când deschid gura şi se poziţionează anticorupţie, să ţineţi minte că au anchete pe rol pentru fapte de corupere a electoratului. Asta au livrat”, a declarat Ramona Strugariu.

Dosar penal pe numele liderilor AUR

AUR anunţă marţi că a apărut primul dosar penal pe numele liderilor partidului, privind aşa-zise fapte de „coruperea alegătorului”, preşedintele formaţiunii, George Simion, afirmând că vor să îi desfiinţeze, să le organizeze dosare penale şi să le însceneze diferite lucruri.

”O să ne luptăm cu ei pe Twitter, pe Youtube, pe Tik Tok, o să ne luptăm cu dosarele penale care au început să le facă şi la final de 2024, noi o să fim învingători”, mai afirmă Simion.

Potrivit unor surse parlamentare, la Camera Deputaţilor a ajuns un document din partea Poliţiei Ialomiţa, în care se vorbeşte despre un dosar penal în care apar numele lui George Simion, Claudiu Tîrziu, Marius Lulea şi Silviu Păunescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.