Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima reacţie dinspre Bruxelles după nominalizarea Vioricăi Dăncilă: 'Va reuși să asambleze și să dea unitate acțiunii PSD-ului...'

parlamentul european

Vin şi primele reacţii dinspre Bruxelles după ce PSD a propus-o pe Viorica Dăncilă pentru a ocupa funcţia de premier. Europarlamentarul Victor Boştinaru susţine că are încredere în Viorica Dăncilă că va reuşi să-i unească pe social-democraţi atât la nivel politic, cât şi guvernamental.

"Sunt convins că Viorica Dancila va reuși să asambleze și să dea unitate acțiunii PSD-ului, atât la nivel politic, cât și guvernamental, după tensiuni car erodaseră atât de mult încrederea în diversele tendințe, diversele grupuri din partid, cu riscul repercutării asupra situației României. Pe această bază, cred că este o propunere foarte rațională și foarte potrivită pentru momentul acesta. În plus, este o premieră ca o femeie să aspire la poziția de prim-ministru al României și să pună punct acestei perioade de patriarhat, care nu aș spune că a fost tocmai rodnică pentru țara mea.", scrie Victor Boştinaru pe Facebook.

Citeşte şi: Ecaterina Andronescu explică MOTIVELE retragerii sale din cursa pentru şefia Guvernului .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.