Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima torpilă a lui Liviu Dragnea pentru Dacian Cioloș

dacian ciolos birou

Liderul PSD Liviu Dragnea a criticat, luni, in premiera, una dintre masurile prevazute in programul de guvernare trimis de Dacian Ciolos in Parlament.

Întrebat dacă a discutat cu Cioloș despre faptul că e nevoie de o nouă legislație electorală cu revenirea la doua tururi de scrutin la primari si sefii de Consilii Judetene si comasarea alegerilor prezidentiale cu cele parlamentare, Dragnea a spus:

"Nu, n-am discutat asta. Eu sunt foarte curios daca acest Guverna are acest obiectiv cum il poate duce la indeplinre, daca Guvernul tehnocrat vrea sa modifice legislatia electorala prin Ordonanta de Urgenta pentru ca in Parlament nu putem intra cu asemenea modificari. De asemenea cine a lucrat la programul de guvernare ar fi trebuit sa se uite un pic si la deciziile CCR care spun ca nu se pate modifica laegea electorala cu mai devreme de un an inainte de alegerile locale, iar alegerile locale daca nu le vor amana au loc cam in prima duminica a lunii iunie, deci nu se mai poate reveni la aceasta legislatie. De asemenea legea alegerilor parlamentare este adoptata, promulgata, in vigoare. Eu cred ca principalul obiectiv al dlui Ciolos in privinta alegerilor este sa organizeze alegeri corecte", a declarat Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.