Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima victimă a teroriştilor din Londra, o tânără din Canada

Twitter

Autorităţile britanice au dezvăluit identitatea primei victime a atentatului de pe Podul Londrei. Potrivit SkyNews, este vorba de canadianca Christine Archibald. Înainte de a se muta în Marea Britanie, pentru a fi alături de logodnicul ei, tânăra a lucrat în mai multe centre pentru persoane fără adăpost din Canada.

"Suntem întristaţi de pierderea acestei frumoase fiice şi surori. Ea avea loc în inimă pentru toată lumea şi credea cu tărie că fiecare persoană are valoare şi merită respectată.", se arată într-un comunicat transmis de familia Archibald.

Nu este însă clar dacă femeia a fost rănită de furgoneta de pe London Bridge sau a fost înjunghiată în Borough Market. Potrivit primelor informaţii, Christine Archibald  şi-ar fi găsit sfârşitul chiar în braţele logodnicului ei.

 

Citeşte şi: În timpul intervenţiei de sâmbătă seara, poliţiştii londonezi au împuşcat doi civili nevinovaţi

 

Premierul Justin Trudeau s-a declarat distrus atunci când a aflat că printre persoanele ucise în atentat se numară şi o femeie din Canada.

"Aceste acţiuni motivate de ură nu ne descurajează, doar ne întăresc hotărârea. Canadienii stau alături de britanici. Vom continua să colaborăm cu Marea Britanie şi cu aliaţii noştri în lupta de combatere a terorismului şi pentru a-i aduce pe vinovaţi în faţa justiţiei", a declarat liderul de la Ottawa.

Printre cele 48 de persoane rănite se număra şi cetăţeni străini din Spania, Germania, Noua Zeelandă, Australia şi Franţa. De asemenea, 36 de persoane sunt în continuare internate în spital, iar 21 dintre acestea sunt în stare gravă.

Citeşte şi: Un nou raid al poliţiei britanice, luni dimineaţă: Poliția cunoaște identitatea atacatorilor

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.