Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primar DE FAȚADĂ: Dominic Fritz și-a DELEGAT cele mai importante atribuții, unele către OAMENI de ÎNCREDERE ai lui Robu

pressalert.ro
Dominic Fritz

După ce a reușit performanța istorică de a aduce Timișoarei cea mai mare amendă, cea aplicată de Administrația Fondului de Mediu către Colterm, pentru neachiziționarea de certificate verzi necesare producerii de căldură prin arderea de cărbuni, primarul Dominic Fritz se spală pe mâini de orice răspundere. Acesta și-a delegat cea mai mare parte din atribuții.

Citește și: LOVITURĂ pentru administrația Fritz: Instanța a decis că AMENDA de 21 de milioane de euro încasată de Colterm TREBUIE plătită

Dacă anul trecut Fritz i-a delegat șefia comisiilor de specialitate lui Cosmin Tabără, viceprimar al Timișoarei, și el un novice în ale administrației, însă avocat și politician cu ștate vechi, anul acesta Fritz a decis să îl delege și alte atribuții. City-managerul Timișoarei, Matei Creiveanu, a devenit ordonator de credite. Mai mult, Fritz a ajuns să delege atribuții și către oameni care cândva erau mâna dreaptă a lui Nicolae Robu, predecesorul său.  Fritz i-a delegat Rodicăi Surducan atribuțiile pe linie de asistență socială. Surducan e fosta soție a fostului șef al Poliției Locale din Timișoara, Dorel Cojan, ținut în funcție de Nicolae Robu timp de ani buni din postura de interimar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.