Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primar de municipiu, EXCLUS din PSD

PSD

Un primar de municipiu a fost exclus din Partidul Social Democrat pentru comunicare deficitară şi lipsă de performanţă. Primarul municipiului Caracal, Eduard Ciocăzanu, care deţinea funcţia de preşedinte al PSD Caracal, a fost exclus din partid printr-o decizie a Biroului permanent al organizaţiei locale social-democrate, potrivit deputatului Dan Ciocan, preşedinte executiv al PSD Caracal.

Deputatul Dan Ciocan a declarat miercuri, pentru Agerpres, că decizia excluderii din partid a primarului din Caracal a fost luată marţi seara, în şedinţa Biroului permanent al organizaţiei, cu nouă voturi pentru, două voturi împotrivă şi două abţineri. În cadrul aceleiaşi şedinţe a fost exclus din partid şi fostul viceprimar al Caracalului, Ioan Mocanu, cu unanimitate de voturi. 

Printre motivele excluderii primarului Ciocăzanu din PSD se numără, potrivit deputatului Dan Ciocan, comunicarea deficitară cu membrii de partid şi cu cetăţenii precum şi insuficienta implicare a edilului în respectarea angajamentelor luate faţă de electorat la precedentele alegeri. 

"Noi, PSD Caracal, am avut nişte angajamente faţă de cetăţeni şi, dacă am constatat, după trei ani, că nu ne-am achitat de sarcinile asumate faţă de caracaleni, a fost luată această decizie, de excludere a primarului din partid. Şi pentru că nu este prezent alături de oameni permanent. Un primar trebuie să fie alături de cetăţeni, să comunice cu ei foarte mult ori comunicarea cu cetăţenii şi cu partidul este nemulţumitoare", a declarat Dan Ciocan. 

Acesta a menţionat că social-democraţii din Caracal sunt fermi în privinţa deciziei de excludere din partid a primarului Ciocăzanu. 

"La Caracal, nu mai rămâne la PSD. Aici, numai noi ştim cât am muncit pentru organizaţie şi nu vom reveni asupra deciziei adoptate", a subliniat Ciocan. 

Primarul Eduard Ciocăzanu a declarat miercuri, pentru Agerpres, că nu comentează decizia luată de PSD Caracal, hotărâre pe care o va respecta şi deocamdată nu a decis dacă o va contesta. 

"Nu ştiu ce voi face în continuare. Deocamdată nu comentez această hotărâre şi respect decizia", a spus Ciocăzanu. 

Preşedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, a afirmat, pentru Agerpres, că hotărârea de excludere a primarului din Caracal din partid va fi pusă în discuţie şi în cadrul Biroului Permanent Judeţean al PSD Olt, la viitoarea şedinţă. 

"Vom aduce în discuţie această excludere la viitoarea şedinţă a BPJ şi vom discuta atunci dacă vom valida respectiva decizie. Excluderea a fost în urma unor discuţii cu membri ai organizaţiei locale şi i s-a reproşat lipsa de implicare politică", a precizat Marius Oprescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.