Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primar important al USR: Aud că Vlad Voiculescu a supărat oameni puternici. N-am intrat în politică să stăm liniștiți la locurile noastre

USR PLUS

Primarul Sectorului 2 din București, Radu Mihaiu (USR), afirmă joi, în legătură cu scandalul publicării datelor despre vaccinări, că ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, și consilierul său onorific Ștefan Voinea, nu au intrat la guvernare ca să nu supere pe nimeni.

Citește și: Prinţul William, prima reacție după interviul dat de Harry şi Meghan: 'Nu suntem o familie rasistă'

„Aud că Vlad Voiculescu şi Stefan Voinea  se fac vinovaţi de faptul că au încălcat omerta. Că au supărat nişte oameni puternici, şi că asta ar fi foarte, foarte riscant. Că mai bine ar sta liniştiţi la locurile lor. Să vă spun ceva: n-am intrat în povestea asta (politica) să stăm liniştiţi la locurile noastre. Nu ne-am pus în paranteză carierele, vieţile, timpul liber pentru a sta liniştiţi la locurile noastre. Tot efortul, toate sacrificiile de până acum şi de aici înainte au fost zadarnice dacă decidem să stăm liniştiţi la locurile noastre. Am intrat în politică pentru a nu sta liniştiţi, ci pentru a schimba paradigma şi pentru a supăra oameni puternici. Vlad, Ştefan: cu voi până la capăt!”, a scris primarul pe Facebook.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.