Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primar PNL din București critică guvernul din care partidul său face parte: 'Să nu mai fim groapa de mașini a Europei'

Facebook
Ciprian Ciucu

Ciprian Ciucu critică guvernul pentru că nu găsește politici pentru stoparea importului de mașini second-hand, despre care afirmă că este „o calamitate urnbană”: „Iau zilele acestea legătură cu europarlamentarii noștri să vedem dacă am putea face ceva să nu mai fim groapa de mașini a Europei”, anunță Mediafax.

„'Rog intervenția autorităților competente pentru eliberarea trotuarelor de pe str. / aleea X'. Și se adresează exclusiv primăriei. Și în tot acest timp bucureștenii , și nu doar ei, aduc zeci de mașini pe an în București. Dar nimeni nu se adresează și Guvernului să găsească niște politici prin care să oprească această calamitate urbană. Câteodată mă simt ca Sisif... Iau zilele acestea legătură cu europarlamentarii noștri să vedem dacă am putea face ceva să nu mai fim groapa de mașini a Europei”, scrie pe Facebook Ciprian Ciucu, primar al Sectorului 6 al Capitalei.

El relatează că Daniel P. Funeriu i-a spus „deunăzi că în Japonia nu îți poți achiziționa auto până nu faci dovada locului de parcare”.

„Eu vorbesc liniștit pe acest subiect pentru ca la sfârșitul anului o sa am ce raportat la capitalul . Dar oricum nu ținem pasul ce ce vine spre noi”, conchide Ciucu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.