Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primar PSD, către un ministru: Stați cu codurile astea și nu le aprobă. Spuneți într-un mesaj domnului Dragnea să aibă curaj să le dea într-o seară pe toate

justitie

Ordonanța de urgență privind codurile penale este așteptată cu nerăbdare și de politicienii din teritoriu. Drept dovadă stă solicitarea unui primar social-democrat către vicepremierul Daniel Suciu de a le da "intr-o seara pe toate".

Aflat în Argeș, ministrul Dezvoltarii s-a întâlnit cu reprezentanții autorităților locale, aceștia prezentându-i lui Suciu problemele pe care le întâmpină. În acest context, a fost atinsă si problema ordonanței de urgență privind codurile penale.

Citeste si Condamnat definitiv la 9 ani de închisoare și refugiat în Madagascar, Radu Mazăre așteaptă decizia într-un alt dosar penal

„Domnule ministru, în legătură cu codurile penale… Stați cu codurile ăstea, și nu le aprobă, nu știu cine, dl. Tudorel. Ce stați, domne, ce stați? (…) Dați, domne, drumul la codurile ălea, toate într-o seară, într-o noapte!…  Rugămintea mea pe codurile astea. Eu 6 ani am fost terorizat, pentru nimic. Am câștigat și mulțumesc justiției din Argeș, a fost foarte competentă. (…) Spuneți într-un mesaj domnului Dragnea să aibă curaj să le dea într-o seară pe toate”,a spus Ștefan Benonie, primarul comunei Aninoasa.

"Dacă domnul Dragnea nu are curaj, atunci nu știu cine are!", a replicat ministrul.

După ce a fost declarat incompatibil și suspendat din funcție, edilul a câștigat procesul cu ANI.

.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.