Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primar PSD catre deputat PNL: Nu-mi da lecții de anticorupție, bubosule

Un scandal izbucnit pe Facebook intre primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu si deputatul PNL Mihai Voicu. Liderul liberal a subliniat faptul ca in ciuda cheltuirii a 3 milioane de euro, Craiova nu s-a calificat in cursa pentru desemnarea Capitalei Culturale Europene, spunand ca 'miroase urat proiectul'. Replica Olgutei Vasilescu n-a intarziat: "Nu-mi da lecții de anticorupție, bubosule!"

"Miroase foarte urât cu proiectul Craiovei. Știați că proiectul din Baia Mare a costat 5000 de euro iar cel din Craiova 3.000.000? Baia Mare s-a calificat . Fără comentarii.

Și încă ceva. Trei dintre cele patru orașe intrate în finală au primari PNL, cel de-al patrulea fiind condus de un primar independent. Nefiind vorba de "capitala europeana a șomajului " sau de "capitala europeana a ajutoarelor sociale" mi se pare normal ca nu s -a calificat niciun pesedist

#‎Olgutapeceaidatbanii‬ ‪#‎demisia‬", a scris Mihai Voicu pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Lider PSD, limbaj suburban pe Facebook: 'Băgaţi-aş p*** în mă-ta'

Cine este liderul PSD care înjură agramat pe Facebook: Doctorand în management, finul lui Zgonea

Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei a reacționat dur pe pagina personală de Facebook, la adresa deputatului PNL Mihai Voicu, cu o postare care nu poate fi vazuta decat de prietenii acesteia.

“De parcă doar el ar posta numai tâmpenii! Mișu Voicu, deputat turist de Dolj, a aflat într-una din vizitele anuale prin județ și a și ținut să-și împărtășească prostia și altora, că în Craiova s-ar fi cheltuit 3 milioane!!!!! de euro doar pentru competiția Capitală Culturală. Cum a adunat el? Cum făcea la partid cu colecta de pe la șefii de deconcentrate? Nici măcar! A adunat bugetul anual al TUTUROR instituțiilor de cultură din Craiova. După părerea lui ar trebui să desființăm cu totul filarmonica, teatrul de păpuși, opera, casa de cultură, ansamblul folcloric etc. Normal că ar vrea să le deființăm, de vreme ce el nu vine la niciun spectacol, că oricum nu vine prin județ. Mișule! Un sfat! Nu-mi da lecții de anticorupție, bubosule!”, a scris Olguta Vasilescu.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.