Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primar PSD, minciună de 3 milioane de euro: 'Numai așa puteați afla adevărul cu ceea ce se întâmplă în Consiliul Local'

ziaruldevalcea.ro
sigla PSD

Lucian Ciobanu, primarul PSD al municipiului Calafat, județul Dolj, a recunoscut faptul că și-a mințit consilierii democrați, precum și pe cei liberali, că nu va mai candida anul acesta la primăria orașului ca să îi determine să voteze un proiect de infrastructură în valoare de nici mai mult, nici mai puțin decât 3 milioane de euro.

Potrivit primelor informații, se pare că respectivul proiect era finanțat de Compania Națională de Investiții, însă pentru a obține finanțarea vizată trebuia, mai întâi, ca acesta să fie votat de către membrii Consiliului Local. Pentru a fi convingător, primarul PSD a declarat public că nu mai este interesat de primărie și că îi va susține pe consilierii Paridului Social Democrat, care aveau majoritate.

”Sunt fericit, pentru că acum pe ultima sută de metri, în ultimele două luni ale mandatului meu de primar am reușit să determin consilierii locali să îmi aprobe încă un proiect.”, a afirmat edilul, bucuros că a reușit să-și ducă la capăt planul bine stabilit.

”Este vorba despre modernizarea bulevardului Horia, Cloșca și Crișan. Ca să realizez acest lucru, am fost nevoit să-i mint pe consilieri că mă voi retrage din lupta pentru primăria municipiului Calafat. I-am mințit pe fiecare dintre ei, pe membrii PNL și pe membrii PSD că-i voi susține, pentru ca să pot trece de comisiile care erau coordonate de Partidul Național Liberal și materialele să fie introduse pe ordinea de zi”, a recunoscut primarul Lucian Ciobanu, potrivit B1 Tv.

Gabriela Firea, ironii maxime după ce Orban și Barna au bătut palma pentru Capitală: 'Bulversant! Teribil! Eclatant! Vezuvian!!'

La scurt timp după ce și-a văzut visul împlinit cu ochii, primarul din Calafat și-a cerut scuze localnicilor pentru minciună. Edilul a realizat o înregistrare video pe care a publicat-o pe contul său de Facebook. În mesajul transmis cetățenilor din municipiul Calafat, social-democratul a enumerat toate proiectele care i-au fost blocate în consiliu și finanțările pe care le-a pierdut, după care și-a cerut scuze, mărturisind că i-a mințit, cumva tot în interesul lor. Asta, pentru că, până la urmă, tot ei vor beneficia de lucrările executate pe raza localității.

”Încă o dată îmi cer scuze că v-am mințit și am jucat teatru, dar numai așa puteați afla adevărul cu ceea ce se întâmplă în Consiliul Local. Un primar poate să facă numai ceea ce vrea Consiliul Local”, a mai spus Lucian Ciobanu.

”De asemenea, i-am mințit membrii PSD că voi fi alături de ei pentru că, în momentul de față, ei realizează majoritatea în consiliul local și, astfel, i-am determinat să voteze proiectul de hotărâre privind modernizarea Bulevardului Horia, Cloșca și Crișan”, a explicat controversatul lider social democrat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.