Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primar USR: PNL se comportă ca bărbatul care și-a bătut femeia și nu mai vrea s-o primească înapoi

allen coliban

Primarul Brașovului, Allen Coliban, vicepreședinte USR, solicită PNL și UDMR să termine cu „circul” și cu „miștourile” la TV și să facă guvernul împreună, altfel va profita PSD până în 2024.

După ce liderul UDMR, Kelemen Hunor, a spus despre USR că „nu poți să spui că astăzi te dau jos, îți dau un pumn în gură și a doua zi te cer de nevastă”, în contextul în care premierul desemnat Dacian Cioloș caută susținerea foștilor parteneri din guvern, edilul a replicat marți la Digi24:

  • „Colegilor de la Putere, de la PNL și UDMR, domnilor Lorant Antal și Daniel Fenechiu, le spun așa: Cât mai ținem acest circ? Cât mai țineți domnilor această șmecherie, această bătaie de joc cu privire la ce s-a întâmplat cu adevărat. Și noi am putea să spunem că atitudinea PNL-ului este similară cu a bărbatului care și-a bătut femeia și după aceea nu mai vrea s-o primească înapoi, din orgoliu. Cât mai ignorăm faptul că avem 442 de morți astăzi, aproape dimensiunea unui parlament care ne moare zilnic? Avem situația aceasta de criză și avem timp de miștouri la TV cu astfel de declarații (...) Vorbim și de creșterea prețurilor la energie, probleme la care la ora actuală în loc să veniți alături de noi și să facem coaliția aceasta de centru dreapta care să guverneze România și să rezolve aceste probleme, jucați un joc bizar de declarații politice. De lipsa dumneavoastră de discernământ și de decizie din aceste momente profită PSD-ul și va profita și în 2024”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.