Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Baia Mare a lansat o platformă publică pentru susţinerea medicilor și spitalelor din judeţ

online

Primăria municipiului Baia Mare a lansat, vineri, platforma publică www.binemaramures.ro, destinată susţinerii spitalelor din judeţul Maramureş şi a comunităţilor, a precizat primarul Cătălin Cherecheş, într-o postare pe pagina de Facebook a instituţiei.

Conform acestuia, "Bine Maramureş" este un proiect de centralizare a acţiunilor, a resurselor şi a nevoilor comunitare din judeţul Maramureş pentru o gestionare eficientă a pandemiei de Covid19, potrivit Agerpres.ro.

Vezi si: Ludovic Orban anunță ȘOMAJ TEHNIC pentru cei mai mulți bugetari: Cine NU va fi atins de noua decizie a Guvernului

"Prin platforma www.binemaramures.ro centralizăm atât nevoile spitalelor, ale cadrelor medicale şi alte nevoi ale comunităţilor din judeţul Maramureş, cât şi toate acţiunile de strângeri de fonduri şi iniţiativele de voluntariat, pentru a eficientiza direcţionarea eforturilor în funcţie de necesităţile şi urgenţele determinate de pandemia de Covid19", a precizat Cătălin Cherecheş.

Primarul municipiului Baia Mare a mai menţionat că la strângerea de fonduri pot să participe atât persoanele juridice cât şi cele fizice.

Citește și: Directorul general al OMS, amenințat cu moartea în plină pandemie! Tensiunile cu Taiwan escaladează

"Strângerile de fonduri şi iniţiativele active desfăşurate de persoane fizice sau juridice din judeţul Maramureş le încărcăm pe platforma www.binemaramures.ro, le promovăm în comunitate şi dăm posibilitatea tuturor celor care vor să ajute, să contribuie într-un mod structurat, acolo unde este necesar.Centralizăm nevoile identificate şi transmise de către autorităţile publice, spitale, alte persoane fizice şi juridice din Maramureş şi încercăm să găsim soluţii şi să le conectăm cu resursele existente. Invităm alături de noi în acest proiect pe toţi cei care doresc să se implice activ în situaţia creată de pandemia de Covid-19 în judeţul nostru", a mai subliniat, în postarea sa, Cătălin Cherecheş.

În paralel cu acţiunea demarată de primărie, Asociaţia Prietenii Spitalului, Episcopia Ortodoxă a Maramureşului şi Sătmarului şi filiala Maramureş a Camerei de Comerţ şi Industrie România-China sunt implicate în acţiuni umanitare şi strângerea de fonduri pentru achiziţionarea de materiale şi echipamente medicale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.