Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Baia Mare distribuie cetățenilor 50.000 de pachete cu mănuși, măști, spirt și gel dezinfectant

gel dezinfectant

Primăria Baia Mare începe distribuirea, prin Poșta Română, a 50.000 de „pachete de necesitate” pentru locuitorii orașului. Acestea cuprind mănuși, măști, spirt medicinal și gel dezinfectant pentru mâini.

Potrivit unei postări pe Facebook făcute joi de primarul orașului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, pachetele vor fi distribuite de poștași, iar cei care nu vor fi găsiți acasă au posibilitatea să le ridice de la oficiile poștale, potrivit Mediafax.ro.

Citește și: În vreme de pandemie, sub ochii ministrului Alexe se taie păduri într-o veselie

„Primele 50.000 de pachete de strictă necesitate vor fi distribuite începând de vineri la fiecare locuință din Baia Mare. Distribuția va fi efectuată de către echipe ale Poștei Române și ale Primăriei. Estimăm că sunt necesare cinci zile pentru distribuirea primelor 50.000 de pachete. Pachetul conține 3 perechi de mănuși, 3 măști, 1 sticlă de spirt medicinal și 1 sticlă de gel dezinfectant. Începând de luni, 13 aprilie, vom trimite a doua tranșă de pachete. Cei care nu sunt găsiți la domiciliu vor fi căutați a doua zi încă o dată, dacă nu se va putea efectua livrarea nici atunci, au posibilitatea să le ridice de la oficiile poștale sau centrele de distribuție”, a arătat Cherecheș.

Edilul a subliniat că la rectificarea bugetară aprobată de Consiliul Local Baia Mare a fost inclusă și finanțarea pachetului de sprijin pentru lupta împotriva Coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.