Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Braşov: Număr record de treceri prin turnichete în acest sezon, în Poiană

poiana brasov

Un număr record de turişti pentru acest sezon s-a înregistrat joi, în Poiana Braşov, fiind prima zi în care s-a depăşit pragul de 30.000 de treceri prin turnichete, au anunţat reprezentanţii Primăriei Braşov, care estimează că odată cu deschiderea părţii inferioare a pârtiei Lupului şi punerea în funcţiune a telescaunului se vor reduce considerabil timpii de aşteptare pentru transportul pe cablu, potrivit Agerpres.

"Având în vedere că domeniul schiabil din Poiana Braşov este cel mai ofertant din România, sub raportul tipurilor de pârtii (de la uşoare la negre), dimensiunilor acestora, calitatea zăpezii şi tarifele practicate la transportul pe cablu, ieri (joi-n.r.) s-au înregistrat 35.504 treceri prin turnichete", se arată într-o informare a Primăriei Braşov.

Deschiderea totală a pârtiei Lupului din acest weekend este posibilă datorită temperaturilor coborâte, în special în timpul nopţii, care au permis, în această săptămână, funcţionarea instalaţiilor de producere a zăpezii artificiale.

Accesul spre pârtia Lupului se poate face fie din Drumul Roşu, pe varianta 3D, fie prin spatele telegondolei, pe Drumul albastru, fie din partea inferioară a pârtiei Stadion.

De la începutul sezonului, au fost înregistrate 717.453 de treceri, din care 159.838 în decembrie şi 483.387 în ianuarie, diferenţa fiind înregistrată în primele trei zile din această lună. După mai mulţi ani în care sezonul de schi a fost deschis în ianuarie, în 2021 acest lucru a fost posibil înaintea sărbătorilor de iarnă, în 24 decembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.