Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Bucureşti anunţă că arterele principale au fost curăţate în proporţie de 30-40 la sută, pe cele secundare s-a acţionat pentru pluguire şi sunt practica

facebook.com
Gabriela Firea primarie

Primăria Capitalei spune că arterele principale au fost curăţate în proporţie de 30-40 la sută, în timp ce pe străzile secundare s-a acţionat cu plugul şi sunt practicabile. Tramvaiele 41 au fost blocat în zona Piaţa Presei, după ce un tramvai s-a defectat.

Potrivit municipalităţii, pe parcursul nopţii operatorii au împrăştiat material antiderapant şi au acţionat cu plugurile în zona rampelor, a pantelor, la poduri şi în staţiile RATB, precum şi pe arterele principale. „Traficul rutier se desfăşoară în condiţii normale de iarnă, fără a exista probleme deosebite, arterele principale, fiind curăţate în proporţie de 30%-40%, iar pe cele secundare s-a acţionat pentru pluguire, acestea fiind practicabile”, transmite Primăria Capitalei.

Astfel, vineri dimineaţă, în Sectorul 1 arterele principale erau curăţate în proporţie de 20 la sută, în Sectorele 2, 3 şi 5 – 30 la sută, iar în Sectorul 6 – 40 la sută.

Operatorii au acţionat noaptea trecută cu 400 de utilaje.

Mijloacele de transport în comun au probleme în trafic din cauza ninsorii, astfel că tramvaiele 41 au fost blocate timp de jumătate de oră în zona Piaţa Presei după ce un tramvai s-a defectat. Şi un tramvai 8 s-a defectat pe Bulevardul Preciziei, la staţia Iscut, pe sensul spre depoul Militari, afectând circulaţia tramvaielor 8, 25 şi 35.

Primăria Capitalei a anunţat convocarea comandamentului de iarnă la sediul Poliţiei Locale, la ora 11.00, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.