Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Capitalei anunţă că au fost finalizate reparaţiile la ceasurile stradale aflate în proprietatea municipalităţii

ceas stradal

Primăria Capitalei a anunţat, sâmbătă, că au fost finalizate lucrările de reparaţii la ceasurile stradale aflate în proprietatea municipalităţii şi amplasate în parcuri sau în alte zone simbol. În total, au fost achiziţionate 19 ceasuri, informează News.ro.

”Au fost finalizate lucrările de reparaţii la ceasurile stradale aflate în proprietatea Municipiului Bucureşti care sunt amplasate în parcuri sau în alte zone simbol ale Capitalei. Zilele acestea, prin Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement (ALPAB), au fost recepţionate lucrările la ultimele 5 ceasuri care necesitau reparaţii, respectiv cele din Piaţa Universităţii, Piaţa Unirii, B-dul Unirii-Mircea Vodă, Aleea Circului şi de la Poşta Vitan”, a arătat, sâmbătă, într-o postare pe Facebook, Primăria Municipiului Bucureşti.

Potrivit sursei citate, anul trecut au fost reparate ceasurile stradale din Parcurile Cişmigiu, Carol I, Tineretului, Regele Mihai I (Arcul de Triumf), Piaţa Sf. Gheorghe, Piaţa Constituţiei, Piaţa Romană, Foişorul de Foc şi Hala Traian. Alte două ceasuri, achiziţionate în perioada 2007-2012, de la Grădina Botanică şi de la Toboc, nu au mai putut fi reparate şi urmează a fi casate.

Din totalul de 19 ceasuri, 10 au fost achiziţionate în anul 2010, iar restul de 9 în perioada 2007-2012.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.