Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Capitalei: O parte din documentele publicate au fost retrase temporar de pe site-ul PMB

sit pmb

Primăria Capitalei anunţă că o parte din documentele publicate pe site, printre care declaraţii de avere, procese verbale ale şedinţelor de Consiliu General sau hotărâri adoptate de CGMB, au fost retrase temporar de pe site, având în vedere că acestea conţineau informaţii cu caracter personal, scrie Agerpres.

"Odată cu intrarea în vigoare, la data de 25.05.2018 a Regulamentului UE nr. 679/27.04.2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date, s-a constatat că mare pare din documentele publicate pe site până în 2018 conţin informaţii cu caracter personal, prin urmare au fost retrase de pe site şi mutate temporar în vederea verificării acestora", se arată într-un comunicat transmis marţi AGERPRES de PMB.

Citește și: Dacian Cioloș face alianță cu USR şi 24 de organizaţii civice pentru modificarea legislației electorale: Vor ELIMINAREA PRAGULUI și două tururi pentru primari

Conform sursei citate, la finalizarea verificărilor, când documentele vor respecta Regulamentul UE 679/27.04.2018, acestea vor fi republicate pe site.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.