Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Capitalei vine cu precizări despre spitalele unde se oprește 48 de ore alimentarea cu apă caldă și căldură

bucurestifm.ro
spitalul marie curie

Primaria Capitalei a transmis marti ca jumatate din Sectorul 4 va ramane timp de 48 de ore fara alimentare cu apa calda si caldura in urma unei lucrari publice de refacere a unui retele vechi de 34 de ani si ca spitalele din zona respectiva aveau obligatia sa-si asigure o sursa suplimentara de agent termic.

„In zona Progresul din sectorul 4 RADET efectuează o lucrare importantă de refacere a Magistralei CET Progresul, Magistrala ce alimentează jumătate din sectorul 4 și care are o vechime de 34 de ani.

După oprirea furnizării agentului termic de săptămână trecută, au fost efectuate verificări suplimentare ale Magistralei si s-a constatat ca sunt și alte tronsoane afectate.

Pentru a asigura continuitatea serviciului de alimentare cu energie termică, s-a luat decizia de către RADET de a întrerupe furnizarea de energie termică, începând de luni, 18 noiembrie 2019, timp de 48 de ore, pentru a inlocui conducta afectata, operatiune absolut necesara pentru ca, in aceasta iarna, sa nu mai existe avarii in zona.

In ceea ce priveste situatia unitatilor medicale din zona mentionata, subliniem faptul ca orice unitate spitalicească are obligația de a asigura câte o sursa suplimentară pentru fiecare agent termic, respectiv apă caldă și căldură, conform Normativului NP -015-1997 privind proiectarea și verificarea construcțiilor spitalicești și a instalațiilor aferente acestora: „In vederea asigurării continuității în livrarea de energie termică se vor lua măsurile corespunzătoare, astfel încât să existe însă o sursă suplimentară pentru fiecare agent termic".

Reprezentantii RADET au informat, inca din data de 15 noiembrie, conducerea Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii MS Curie București, de lucrarile ce vor fi efectuate, astfel incat acesta sa poata lua măsurile necesare, conform obligațiilor legale ce ii revin”, a transmis Primaria Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.