Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Capitalei vrea să aloce încă 10 milioane de lei pentru finalizarea Catedralei Mântuirii Neamului

Inquam Photos/ Octav Ganea
Catedrala Mantuirii Neamului

Propunerea va fi discutată la ședința de miercuri a Consiliului General al Municipiului București. Până acum, în 2018, Catedrala a primit 35 de milioane de lei de la Primărie, informează Mediafax.

Primăria Capitalei va discuta, la ședința de miercuri a Consiliului General al Municipiului București (CGMB), proiectul de rectificare bugetară, prin care Catedrala Mântuirii Neamului va primi încă 10 milioane de lei pentru finalizarea lucrărilor. Până în prezent, în 2018, Catedrala Mântuirii a primit de la municipalitate 35 de milioane de lei, iar dacă proiectul va fi votat, edificiul va fi primit 45 de milioane.

Citește și: Licitație pentru tramvaie noi în București - Cât costă și pe ce linii vor circula noile mijloace de transport

Catedrala Mântuirii Neamului a fost sfințită la finele lunii noiembrie de Patriarhul Ecumenic Bartolomeu şi Patriarhul Daniel, eveniment la care au participat mai mulţi ierarhi români şi străini. Aproximativ 20.000 de bucureşteni şi peste 30.000 de pelerini din toată ţara au venit la sfințire.

Pentru Catedrala Mântuirii Neamului s-au chletuit până în prezent peste 110 milioane de lei, iar din această sumă, 75% sunt fonduri de la stat, respectiv de la primării şi de la Guvern.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.