Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Capitalei vrea să plătească Banca Mondială cu 3,9 milioane euro pentru asistență tehnică

www.bucurestifm.ro
Primăria Capitalei Cișmigiu

Primăria Capitalei vrea să semneze un acord de prestări servicii de asistență tehnică din partea Băncii Internaționale pentru Reconstrucție și Dezvoltare, care presupune plata din partea Municipalității a sumei de 3,9 milioane de euro. Primăria va primi asistență pentru dezvoltarea urbană informează mediafax.

„În contextul dezvoltării regionale, a direcțiilor trasate de Uniunea Europeană și a celor 17 obiective cuprinse în Agenda 2030 pentru dezvoltare durabilă adoptate de Parlamentul României privind obiectivele dezvoltării durabile, întărirea componentei de dezovoltare economică locală, Municipiul București intenționează să încheie un Acord de prestări servicii de asistență tehnică cu Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare având ca obiect Programul de Dezvoltare Urbană a Municipiului”, se arată în expunerea de motive a proiectului aflat pe ordinea de zi a ședinței CGMB de miercuri.

Potrivit proiectului, beneficiarul acestui acord, respectiv Primăria Municipiului București, se asigură să plătească suma de 3,9 milioane de euro Băncii Internaționale pentru Reconstrucție și Dezvoltare (structură a Băncii Mondiale – n.r.).

Potrivit proiectului, scopul acestui acord este de a sprijini Municipalitatea „să își consolideze capacitatea de planificare strategică și capacitatea de planificare și administrare a investițiilor de capital; să implementeze programe de dezvoltare și regenerare urbană; să accelereze programul de reducere a riscului seismic; să îmbunătățească mobilitatea urbană”, se mai arată în proiect.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.