Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce coincidență perfectă: Primăria condusă de Emil Boc a modernizat strada unde construiește Elena Udrea 40 de blocuri - FOTO-VIDEO

strada mos ion roată

Primarul Clujului, Emil Boc, pare că are grijă ca tocurile Elenei Udrea să nu se murdărească cu noroi, prietenia dintre cei doi fiind de notorietate.

Primăria Cluj-Napoca a aprobat ca strada Moș Ion Roată să fie modernizată. Strada a devenit una importantă, deoarece duce către noul cimitir pregătit de autoritățile locale, iar zona se dezvoltă deja și din punct de vedere imobiliar. Pe unele porțiuni strada a fost lărgită, pentru o mai bună circulație a mașinilor. Oamenii din zonă au fost expropiați deja. Acum strada arată foarte bine, muncitorii finalizând în aceste zile ultimele detalii.

Tot pe această stradă construiește 40 de blocuri și Elena Udrea, alături de mai mulți oameni de afaceri.

Elena Udrea a recunoscut târziu că se află în spatele proiectului de la Cluj, abia pe 15 decembrie 2021, când deja muncitorii au deschis lucrările pe șantier. „Să fie într-un ceas bun! Pentru cârcotași, prețurile sunt printre cele mai mici de pe piața clujeană. Iar finanțarea este transparentă, prin fonduri de investiții din afara tarii, în principal”, spunea Elena Udrea în 15 decembrie 2021 pe Facebook.

E puțin probabil ca Emil Boc să nu fi știut de proiectul grandios al Elenei Udrea înainte de anunțul oficial al acesteia. Nu putem să nu sesizăm „norocul” Elenei Udrea: Primăria condusă de prietenul ei Emil Boc modernizează strada unde o să construiască Elena Udrea 40 de blocuri.

„Întrebați-o pe ea (n. r.: răspuns la întrebarea dacă știa că Udrea se află în spatele proiectului). Pentru că eu nu mă uit când se aprobă un proiect în Consiliul Local cine este investitorul, ci dacă îndeplinește condițiile legale și de urbanism. Dacă le îndeplinește oricine e binevenit. Dacă nu le îndeplinește se respinge. Deci noi cu asta ne ocupăm. Numele de persoane nu ne interesează. Noi judecăm pe baza regulilor care sunt valabile pentru toți”, a fost răspunsul lui Emil Boc în 24 august 2021 pentru protestatarul Ceaușescu, atunci când a fost întrebat dacă o facilitează pe Udrea în oraș.

Elena Udrea și partenerul ei de viață, Adrian Alexandrov (implicat și el în proiectul imobiliar), au vizitat Clujul în iulie 2021, fiind pozați pe stradă.

Dezvoltatorii imobiliari ai proiectului susțin că cele 40 de blocuri reprezintă „cel mai mare proiect imobiliar din sud-estul Europei, cu o abordare inovatoare în ce privește dezvoltarea confortului și a vieții inteligente. Cu peste 10. 000 de unități de locuit, însemnând aproximativ 40 de blocuri de locuințe și peste 30 000 de locuitori estimați, acest concept nou de lifestyle este deținut și dezvoltat de SDC Properties. Fiind unul dintre profesioniștii industriei imobiliare din Cluj-Napoca, SDC Properties este o firmă condusă de un angajament de neegalat pentru calitate și inovație”, se arată în descrierea proiectului.

Vezi și: A fost păcălită Udrea în proiectul imobiliar de la Cluj? Patru probleme de care o să se lovească cei care ar vrea să cumpere apartamente .

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.