Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Craiova a introdus un număr de telefon la care pacienţii spitalelor pot face reclamaţii

Mediafax
Spital Craiova

Primăria Craiova a introdus un număr de telefon la care pacienţii spitalelor aflate în subordine pot face reclamaţii, dar şi sugestii, a anunţat primarul Olguţa Vasilescu.

Conform acesteia, apelurile sunt preluate de un operator al Poliţei Locale Craiova, iar sesizările vor fi transmise apoi funcţionarilor din cadrul primăriei, responsabili de relaţia directă cu spitalele municipalităţii.

"0351/913 este noul număr scurt la care se poate suna pentru a fi sesizată orice fel de problemă apărută în sistemul de sănătate craiovean, mai ales în ceea ce priveşte modul în care pacienţii au fost trataţi de cadrele medicale. Această metoda vine în continuarea formularelor implementate în luna februarie, pentru a oferi tuturor cetăţenilor un mijloc facil şi rapid de a sesiza problemele întâmpinate în spitalele municipalităţii", a anunţat primarul Craiovei pe pagina Facebook, potrivit Agerpres.ro.

Numărul de telefon este valabil doar pentru spitalele Filantropia, Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş şi Neuropsihiatrie, iar în funcţie de sesizările cetăţenilor, cadrele medicale vor primi calificative la final de an, iar managerii de spitale vor fi reevaluaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.