Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Deva anunţă că oraşul va primi sprijin în lupta împotriva coronavirusului de la municipalitatea din China cu care este înfrăţit

cetate Deva

Primăria Deva anunţă că municipalitatea Yancheng, China, cu care oraşul este înfrăţit, va oferi sprijin, constând în asistenţă medicală sau materiale de care este nevoie în lupta împotriva coronavirusul, anun'[ news.ro.

Primarul din Deva, Nicolae-Florin Oancea, şi prefectul judeţului Hunedoara, Vasilică Potecă, au cerut sprijinul oficialităţilor din oraşul Yancheng, localitate din Republica Populară Chineză cu care municipiul Deva este înfrăţit, pentru a lupta cu COVID-19.

Citește și: Traian Băsescu dă de pământ cu Guvernul Orban: 'Cea mai mare prostie pe care poți s-o vezi este scutirea tuturor să plătească utilitățile'

"În urma discuţilor purtate în această perioadă de către cele două instituţii cu reprezentanţii municipalităţii din Yancheng a fost conceput un plan de activităţi şi măsuri ce vor fi implementate în foarte scurt timp, în scopul limitării şi reducerii efectelor pandemiei de Coronavirus în municipiului Deva şi în judeţul Hunedoara. Sprijinul va consta atât în asistenţă medicală, bunuri sau alte materiale de care devenii şi hunedorenii vor avea nevoie”, se arată într-un comunicat de presă, de vineri, al Primăriei Deva.

CITEȘTE ȘI: Descoperiri importante: Cum luptă sistemul imunitar cu noul coronavirus/ STUDIU .

Primarul oraşului chinez a transmis şi un mesaj devenilor, într-o scrisoare.

”Primarul oraşului Yancheng, domnul Cao Lubao, a adresat într-o scrisoare un mesaj de sprijin locuitorilor municipiului Deva. Domnia sa îşi exprimă încrederea că devenii vor trece cu bine de această încercare (...)”, mai transmite Primăria Deva.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.