Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Drobeta Turnu Severin urmează să decidă vineri interzicerea trotinetelor electrice în zonele pietonale

examinat.ro
trotineta electrica

Primăria Drobeta Turnu Severin urmează să decidă vineri interzicerea trotinetelor electrice în zonele pietonale, o propunere în acest sens fiind înscrisă ăe ordinea de zi a Consiliului Local, potrivit news.ro.

De altfel, primarul oraşului a anunţat deja pe Facebook această intenţie, argumentând că au existat, în ultima perioadă, foarte multe sesizări din partea severinenilor, că tinerii care folosesc trotinetele electrice nu respectă deloc regulile de deplasare.

Citește și: Stârnit de JUDECĂTORII ICCJ, fostul ministru Berceanu a dat `BOMBA`:`Bechtel...

”Vom decide, în şedinţa de vineri 30 iulie, interzicerea circulaţiei trotinetelor electrice în zonele exclusiv pietonale şi de promenadă. Au existat, în ultima perioadă, foarte multe sesizări din partea severinenilor, că tinerii care folosesc trotinetele electrice nu respectă deloc regulile de deplasare, conduc cu viteză şi au fost dese situaţiile în care au lovit trecătorii.

Este o decizie grea, dar necesară pentru siguranţa noastră a tuturor, dar mai ales a bătrânilor şi copiilor care se feresc cu greu din faţa tinerilor vitezomani.

Este obligatoriu să reglementăm condiţiile de deplasare pentru a evita accidentele. Vor exista avertismente, amenzi, iar celor care nu vor înţelege le vom confisca trotinetele”, a scris în urmă cu câteva zile pe Facebook primarul Marius Screciu.

Şedinţa de vineri a Consiliului Local Drobeta Turnu Severin are pe ordinea de zi o propunere în acest sens, care nu vizează doar trotinetele, ci şi autoturismele,mopedele, motocicletele şi ATV-urile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.