Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Iaşi anunță că o fostă policlinică cu plată va fi transformată în grădiniţă

Primaria Sectorului 4
gradinita

Fosta policlinică cu plată de pe strada Codrescu nr. 5 va fi transformată în grădiniţă, motiv pentru care a fost scoasă la licitaţie execuţia lucrărilor de amenajare a imobilului, a anunţat, marţi, primarul Mihai Chirica, potrivit Agerpres.

Potrivit primarului, noua grădiniţă va avea o capacitate totală de 200 de locuri în opt săli de grupă. Valoarea investiţiei în noua unitate de învăţământ este în valoare totală de 5,56 milioane de lei, cu TVA.

"La această licitaţie am primit şase oferte. După mai multe contestaţii procedura a fost adjudecată de Pavi-Lux, pentru o sumă de 3,96 milioane de lei, cu TVA. Lucrările se vor desfăşura pe o perioadă de 12 luni. Prognozăm ca din anul şcolar 2022-2023 să putem substitui deficitul de cazare de la Grădiniţa nr. 10", a precizat Mihai Chirica.

Pentru aducerea imobilului la standardele în vigoare, atât din punct de vedere sanitar, cât şi al stabilităţii şi siguranţei construcţiei, se va reface tencuiala, vor fi făcute lucrări de termoizolare, se vor reface instalaţiile electrice, termice şi sanitare, aleile şi trotuarele din preajma clădirii vor fi refăcute, vor fi amenajate rampe pentru persoanele cu dizabilităţi şi cărucioare pentru copii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.