Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Mangalia: 500 de locuri de parcare cu plată prin SMS sau card, amenajate în sudul litoralului

mangalia daewoo

Primăria Mangalia a amenajat, recent, aproximativ 500 de locuri de parcare cu plata prin SMS sau card, în staţiunile din sudul litoralului.

Astfel, din Saturn până în Neptun - Olimp, turiştii pot utiliza parcările prin sistem Tpark, prevăzute cu indicatoare specifice, precizează Primăria Mangalia.

Pe lângă aceste parcări cu plată, amenajate pe domeniul public, fiecare hotel pune la dispoziţia turiştilor cazaţi în unitatea respectivă propriile locuri de parcare, informează Agerpres.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Mangalia, tariful pentru parcarea unui autoturism, pe domeniul public, este de 3 lei/oră, în timp ce, pentru autoutilitare, este de 5 lei/oră. Tariful pe zi este de 15 lei, pentru orice tip de autovehicul, în oricare dintre staţiunile administrate de Primăria Mangalia.

Pentru agenţii economici care deţin magazine, hoteluri şi restaurante şi care au în administrare parcări, tariful unui loc de parcare, pentru staţiuni, a fost redus de la 15 la 5 lei/zi, în timp ce, pentru Mangalia, s-a redus de la 10 la 3 lei/zi.

"Anul acesta, am început amenajarea parcărilor publice prin această metodă de plată, prin SMS, fiind foarte uşor de controlat sistemul în sine. Am desemnat reprezentanţi ai municipalităţii, care monitorizează timpul de staţionare şi dovada plăţii fiecărui autoturism parcat. Desigur, vom continua să amenajăm şi alte locuri de parcare, astfel încât să facilităm accesul turiştilor în toate zonele şi punctele de atracţie din sudul litoralului", a precizat primarul Mangaliei, Radu Cristian.

Reprezentanţii municipalităţii au mai afirmat că, prin acelaşi sistem Tpark, agenţii economici pot rezerva, dacă mai au nevoie, locuri de parcare pentru turiştii pe care îi cazează în unităţile proprii

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.