Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria oferă centre pentru elevii aflați în vacanță: părinții îi pot lăsa pe cei mici în grija autorităților

Getty Images
elevi mască, școli

Primăria București pune la dispoziția părinților din Capitală 1.200 de locuri astfel încât cei mici să își petreacă vacanța prelungită de pandemie. Sumt vizate familiile monoparentale și cele în care cei doi părinți lucrează. Procedura este una simplă și se bazează pe buna credință a adulților: înscrierea se face pe o cerere pe proprie răspundere.

Citește și: Încă o angajare CONTROVERSATĂ făcută de PNL: fata unui fost ștab din SRI, angajată pe post de consilier la un primar PNL

„Programul se referă la săptămânile noi de vacanță. Sunt părinți care nu au prevăzut asta. E un program adresat familiilor monoparentale sau a familiilor în care cei doi părinți lucrează.

Sunt 1200 de locuri. E un after-school unde se poate păstra distanța socială. Sunt vizați cei de până la 12 ani. EI vor face activități specifice vârstei.

În București sunt undeva de până la 200.000 de elevi. Noi ne ocupăm de cei mici și la acele familii unde există aceste condiții menționate anterior. O să fie un minim regulament și pentru că timpul este foarte scurt o să mergem pe criteriul primiul venit, primul servit”, a spus Nicușor Dan la Digi24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.