Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Sectorului 1 prelungește suspendarea activității cu publicul până la încetarea stării de urgenţă

Primaria Sectorului 1 Caraiman

Suspendarea activităţii cu publicul în cadrul Primăriei Sectorului 1 se prelungeşte până la încetarea stării de urgenţă, pentru limitarea riscului de contaminare cu COVID-19, a anunţat, joi, autoritatea locală potrivit Agerpres.

În această perioadă activitatea de relaţii cu publicul pentru persoanele fizice şi juridice se va desfăşura numai prin telefon, prin corespondenţă poştală sau electronică. Se pot depune cereri, reclamaţii, sesizări, petiţii pe adresa de e-mail registratura@primarias1.ro; prin poştă la adresa Bulevardul Banu Manta nr. 9 sau folosind rubrica specială de sesizări disponibilă pe site-ul www.primariasector1.ro.

Tot până la încetarea situaţiei de urgenţă se prelungeşte suspendarea audienţelor, convenţiilor de practică încheiate cu instituţiile de învăţământ şi desfăşurarea tuturor comisiilor, comisiilor tehnice sau oricăror alte activităţi care implică interacţiunea cu persoane din exteriorul Primăriei Sectorului 1.

Iniţial aceste măsuri fuseseră dispuse pentru perioada 12 martie - 27 martie inclusiv.

Totodată, pentru limitarea riscului de contaminare cu COVID-19, se prelungeşte şi suspendarea programului cu publicul al Administraţiei Domeniului Public Sector 1 până pe 16 aprilie, cu posibilitatea prelungirii acestui termen.

În această perioadă persoanele interesate pot depune cereri, reclamaţii, sesizări, petiţii pe adresa de e-mail secretariat@adp-sector1.ro, prin poştă la adresa Bulevardul Poligrafiei nr 4, Sector 1 sau folosind rubrica specială de sesizări disponibilă pe site-ul adp-sector1.ro.

Impozitele pe clădiri, pe teren şi pe mijloacele de transport pot fi plătite cu bonificaţie până pe 30 iunie inclusiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.