Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primaria sectorului 1 revine în sediul din Banu Manta

Întreaga activitate a Primariei sectorului 1 se va desfasura, începând din 27 aprilie, la sediul din bulevardul Banu Manta, potrivit unui comunicat al autoritatii locale.

De luni pâna vinerea viitoare, serviciile de relatii cu publicul si altele din subordinea Primariei - Serviciul Urbanism, Serviciul Reabilitare Termica, Serviciul Fond Imobiliar, Serviciul Publicitate etc - vor functiona în paralel atât în sediul din soseaua Bucuresti-Ploiesti, cât si în cel din bd. Banu Manta.

De asemenea, de luni pâna vinerea viitoare, casieria Directiei Generale de Impozite si Taxe Locale din incinta Primariei sectorului 1 va functiona atât la adresa din soseaua Bucuresti-Ploiesti, cât si la sediul din Banu Manta, dupa urmatorul program: luni, marti, miercuri si vineri între orele 8,30 - 16,30 si joi în intervalul 8,30 - 18,30.

Primarul sectorului 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, declara pe 2 octombrie 2014 ca lucrarile la sediul din bd. Banu Manta au costat peste 20 de milioane de lei.

'Toate utilitatile din interior au trebuit sa fie demontate. (...) Lucrarile au început în 2007, au fost întrerupte în 2011, nejustificat, dupa parerea mea, de Ministerul Dezvoltarii, ce a avut aceasta lucrare în coordonare si refunctionalizarea a trebuit sa o preluam noi pe bugetul nostru, însa, cum a fost contestata licitatia, doi ani a trebuit sa asteptam o solutie', spunea la acea vreme edilul sectorului 1.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.