Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Sectorului 4 anunță începerea lucrărilor la tunelul care va conecta parcarea de noua stație de metrou de pe Șoseaua Berceni

Primaria Sectorului 4
berceni metrou

Primăria Sectorului 4 din București anunță că încep lucrările la tunelul subteran ce va lega noua stație de metrou de pe Șoseaua Berceni de parcarea park&ride aflată în construcție în apropiere. Regulile de circulație se vor schimba, anunță edilii.

Anunțul a fost făcut pe Facebook de primarul Sectorului 4, Daniel Băluță.

Edilul șef a spus că regulile de circulație în zonă se vor modifica începând de sâmbătă.

„Începem lucrările la tunelul subteran ce va lega noua stație de metrou de pe Șos. Berceni de parcarea park&ride pe care o construim în apropiere. Prin urmare, va interveni, începând de mâine dimineață, o nouă organizare a circulației în zonă, așa că vă rog, circulați cu atenție și respectați cu strictețe semnalizarea rutieră”, a explicat primarul Băluță.

Potrivit informațiilor oficiale, noua stație de metrou Tudor Arghezi, construită pe o suprafață de peste 15.000 de metri între stația Berceni, actualul capăt de linie al Magistralei 2 și Șoseaua de Centură, va avea o lungime de 1,6 kilometri. Aceasta va fi supraterană, parter plus două etaje și va beneficia de șase zone de acces pietonal, din care două vor fi situate pe partea opusă a Șoselei Berceni, fiind asigurată o legătură printr-un pasaj pietonal subteran pe sub șosea.

De asemenea, din cele două ieșiri, se va asigura legătura directă cu parcarea tip park&ride de 300 de locuri. Mai mult, fiind o stație supraterană, proiectul prevede o instalație de degivrare a căii de rulare, care să permită exploatarea în condiții pe timp de iarnă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.