Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Sectorului 4, exemplu de bune practici pentru Chișinău!

primaria sector 4
Sistemul de management al parcărilor din sectorul 4 al municipiului București va fi examinat și propus ca exemplu de succes în contextul amenajării parcărilor din Chișinău. Subiectul a fost discutat miercuri, în cadrul unei ședințe la primăria municipiului Chișinău, cu responsabilii privind amenajarea parcărilor, notează Deschide.md.
În cadrul ședinței a fost prezentat proiectul pentru elaborarea studiului de oportunitate privind implementarea sistemului de management al parcărilor în Chișinău. Câștigătorul licitației, compania MTD SRL, a prezentat raportul, care include metodologia și planul de acțiuni de implementare a activităților, precum și structura studiului de oportunitate.
Consultantul va examina cele mai bune practici în 4-5 orașe din Europa, printre care și exemplul experienței de succes a sistemului de management al parcarilor din sectorul 4 al municipiului București. Cu această inițiativă a venit primarul general al capitalei, Ion Ceban, după vizita sa de lucru la București.
De asemenea, la ședință s-a discutat despre proiectele de parcare care se află deja în derulare. În acest sens, în mai multe sectoare au fost identificate terenurile, iar unele sunt în curs de amenajare.

 

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.