Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Sectorului 4 scoate la licitaţie un acord-cadru pe 5 ani pentru serviciul de salubrizare

Tourist Informator
Primaria Sector 4

Primăria Sectorului 4 anunţă pe SICAP licitaţie pentru un acord-cadru cu durata de cinci ani, la o valoare estimată de 1,5 miliarde de lei, în vederea delegării de gestiune a serviciului de salubrizare.

"Sectorul 4 al Municipiului Bucureşti se află într-un proces accelerat de dezvoltare urbanistică, economică şi socială, iar creşterea populaţiei şi limitarea teritorială necesită măsuri adaptate de asigurare a nevoilor de salubritate publică şi deszăpezire în vederea menţinerii unui standard normal de viaţă. (...) Procedura de atribuire este licitaţie deschisă online şi se va finaliza prin încheierea unui acord-cadru cu o durată de 5 ani, frecvenţa de încheiere a contractelor subsecvente fiind de un contract pe an, în limita fondurilor bugetare şi a necesităţilor autorităţii contractante", potrivit anunţului.

Valoarea totală estimată este de 1.506.657.445 lei, iar valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent este de 301.331.489 lei.

Activităţile prevăzute în caietul de sarcini sunt: salubrizarea menajeră, salubrizarea stradală, deszăpezirea şi colectarea cadavrelor de animale.

În vederea evaluării ofertelor, componenta financiară va reprezenta 85%, iar propunerea tehnică (demonstrarea unei metodologii adecvate de implementare a contractului, precum şi o planificare adecvată a resurselor umane şi a activităţilor) 15%.

Ofertanţii vor trebui să demonstreze ca media cifrei de afaceri generală aferentă anilor 2019, 2020 şi 2021 a fost de minim 301 milioane lei. De asemenea, să facă dovada că au prestat în ultimii trei ani în cadrul unuia sau a maxim trei contracte servicii de salubrizare a localităţii cu o valoare individuală sau cumulată de minim 301 milioane lei.

Termenul pentru primirea ofertelor este 19 aprilie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.