Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Sectorului 5 a demarat lucrările de semnalizare pe Strada Antiaeriană

Radu Pop

Primăria Sectorului 5 a demarat luni, 17 octombrie, lucrările de refacere a marcajelor rutiere pe Strada Antiaeriană, imediat după primirea Avizului de intervenție de la Administrația Străzilor (instituție aflată în subordinea Primăriei Capitalei care administrează strada).

Lucrările vor dura 3 zile și vor consta în refacerea cu materiale de calitate superioară a marcajelor pentru 9 treceri de pietoni (toate trecerile de pe Strada Antiaeriană), marcarea tuturor trecerilor de pietoni cu benzi rezonatoare și supraluminarea trecerilor de pietoni în zonele cu risc ridicat de accidente rutiere. Intervențiile vor avea loc pe timpul nopții, de luni până miercuri, inclusiv, în intervalul orar 22:00 – 05:00, perioadă în care traficul pe Strada Antiaeriană va fi restricționat, conform avizului Poliției Rutiere, transmit reprezentanții administrației locale.

Pentru a menține siguranța cetățenilor, Primăria Sectorului 5 a transmis către Primăria Municipiului București, de la începutul anului până în prezent, 70 de solicitări privind deficiențele constatate la indicatoarele, marcajele, limitatoarele de viteză, oglinzile rutiere, precum și cu privire la starea precară a unor străzi și trotuare.

Lucrările mentionate sunt realizate de Primăria Sectorului 5, chiar dacă Strada Antiaeriană se află în administrarea Consiliului General al Municipiului București. Pentru instalarea unor sisteme speciale, precum semafoare și limitatoare de viteză, Primăria Sectorului 5 nu are atribuții și se adresează în continuare Primăriei Municipiului București, mai transmite sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.