Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Sectorului 5 împreună cu Fundația Ana Aslan Internațional continuă să sprijine seniorii din sector

Radu Pop

În data de 22.02.2022, la Primăria Sectorului 5, cu participarea Fundatiei Ana Aslan International, a avut loc o întâlnire de lucru, cu seniorii interesați să participe ca voluntari la derularea proiectelor de cercetare științifică și inovare, având ca scop oferirea de soluții și suport, inclusiv prin valorificarea  noilor tehnologii, pentru  îmbunătățirea calității vieții, a independenței, siguranței, sănătății și stării de bine a persoanelor vârstnice.

În cadrul întâlnirii, seniorii au primit informații privind activitățile curente și viitoare din mai multe  proiecte de interes pentru aceștia, respectiv din proiectele: "Smart Bear", "iCan", "Remember-Me",  "frAAgile", „Stop Diabet! Alege sănătos! Profilaxia începe de pe masa ta!", precum si lansarea unui proiect de realizare a unei istorii orale a României, pe baza  povestirilor seniorilor.

Invitații speciali la eveniment au fost președintele Fundației Ana Aslan International, doamna Prof. Univ. Dr. Luiza Spiru, directorul general al Fundației, domnul doctor Dr. Mircea Mârzan și directorul Direcției de Strategii  și Programe al DGASPC Sector 5, doamna Cristina Neacșu.

În baza parteneriatului dintre Primăria Sectorului 5, prin DGASPC Sector 5 și Fundația Ana Aslan Internațional, se vor organiza  lunar astfel de  întâlniri, iar informațiile vor fi extinse și la noutăți și soluții din domeniul medical, pe diferite specializări, în funcție de interesul seniorilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.