Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Sectorului 5 reduce prețul chiriilor spațiilor comerciale în Piața Rahova

Facebook
piata rahova

Primăria Sector 5 a adoptat un Proiect de Hotărâre privind reducerea chiriilor pentru comercianții și producătorii români, în spațiile comerciale administrative ale Administrației Piețelor Sector 5.

Pentru a asigura continuitatea dezvoltării pe plan local a activităților comericale din spațiile închiriate în piețe și pentru a contracara creșterea prețurilor la energie electrică și gaze naturale fără precedent, s-a aprobat diminuarea tarifului minim de la care să pornească procedura de licitație pentru Piața Rahova de la 30 euro/mp/lună la 20 euro/mp/lună.

În acest sens, Consilierul Local, Viceprimarul Interimar și inițiatorul proiectului, Oleg Burlacu, susține că această măsură este menită să amelioreze efectele negative cauzate de creșterea prețurilor la energie electrică și gaze naturale. Această măsură este un sprijin suplimentar pentru cetățenii Sectorului 5, împiedicând creșterea prețului la alimente prin diminuarea tarifului pentru chirie în Piața Rahova. Acesta a punctat faptul că ”o administrație eficientă presupune luarea unor măsuri de o manieră flexibilă care să sprijine în mod direct cetățenii”.

De asemenea, Primarul Interimar al Sectorului 5, Constantin Ion Melnic, menționează faptul că sunt binevenite toate măsurile care sprijină cetățenii Sectorulu 5 și societățile comerciale locale în contextul actual printr-o administrație eficientă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.