Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Sectorului 5: societatea Economat Sector 5 a cumpărat un patinoar care nu poate fi folosit (Video)

Facebook
patine ghiata

În 2018, societatea Economat Sector 5 a achiziționat un patinoar artificial de 10.700 de metri pătrați, care este atât de mare, încât nu poate fi amplasat în niciun parc din Sectorul 5. De 2 ani patinoarul, cât și alte achiziții se află într-un depozit situat la marginea Capitalei.

Primăria Sector 5 anunță într-un comunicat că Economat Sector 5 a achiziționat, pe lângă patinoar, 5.201 de patine de diferite mărimi (1.000 lei/ perechea), urși polari și pinguini – stabilizatori de echilibru pentru începători (15.000 lei fără TVA/ bucata).

Primarul Sectorului 5, Cristian-Victor Piedone Popescu, a constatat, după ce a solicitat mai multe date din contabilitatea instituției pe care o conduce, că există mai multe facturi emise de societatea Economat Sector 5 SRL, în valoare de peste 30 de milioane de euro, pe care Primăria Sectorului 5 ar trebui să le plătească.

Primarul a anunțat că va refuza să plătească aceste facturi și susține că prioritatea fostei conduceri a Sectorului 5 ar fi trebuit să fie construirea unor instituții de învățământ, a unor parcuri, refacerea și asfaltarea drumurilor sau reabilitarea blocurilor. Mai mult, edilul spune că datoriile moștenite nu fac decât să îngreuneze modernizarea Sectorului 5.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.