Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Sectorului 6 se împrumută cu 347 de mil. de lei: Ciprian Ciucu acuză vechea administrație că a 'aruncat cu banii complet aiurea'

Facebook
Ciprian Ciucu

Contractarea unei finanţări rambursabile interne în valoare de până la 347.368.748 lei a fost aprobată, marţi, de Consiliul Local Sector 6 cu 15 voturi "pentru" şi 9 "împotrivă". Hotărârea prevede contractarea şi garantarea cu veniturile proprii a unei finanţări rambursabile pentru refinanţarea împrumuturilor interne contractate de către Sectorul 6, informează Agerpres.

"Direcţia Economică a muncit foarte mult în acest an şi a găsit această opţiune de a crea un spaţiu bugetar primăriei pentru proiectele de investiţii pe care le avem, la o dobândă foarte mică. Mult mai mică decât ce este în general pe piaţă. Este eficient din punct de vedere economic şi foarte avantajos, mai avantajos decât cele semnate anterior. (...) Proiectele de investiţii pe care le avem în acest moment în lucru sunt net superioare în raport cu cele care s-au făcut înainte şi vă aduc aminte că fosta administraţie s-a împrumutat pentru a pune gazon, pentru a cosmetiza, pentru a pune garduri şi am toate acele contracte şi poate că a venit momentul să le facem publice", a spus primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu.

Edilul a declarat că fosta administraţie a "aruncat cu banii complet aiurea" şi de aceea nu există spaţiu bugetar pentru "posibilităţi reale de finanţare pentru proiecte reale". El a enumerat câteva dintre obiectivele primăriei.

"Deja a sosit studiul de fezabilitate pentru spital, deja avem studiul de fezabilitate pentru Valea Largă, deja o să apară studiile de fezabilitate pentru Drumul Osiei, pentru Drumul Roţii şi pentru proiectele mari de investiţii, şi nu de cosmetizare, pe care le-am anunţat odată cu bugetul, acum câteva luni", a spus el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.