Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Sfântu Gheorghe pregăteşte încă două centre de vaccinare anti-COVID-19

Inquam Photos / George Calin
vaccinare 4

Primăria Sfântu Gheorghe a anunţat, joi, că pregăteşte încă două centre de vaccinare anti-COVID-19 şi a făcut un apel către cadrele medicale să anunţe autorităţile dacă doresc să se implice în campania de vaccinare, potrivit Agerpres.

Potrivit reprezentanţilor instituţiei, luna aceasta, în cadrul etapei a II-a de vaccinare, a devenit operaţional centrul de vaccinare din strada Daliei nr.1, unde locurile alocate sunt ocupate până la mijlocul lunii aprilie, şi urmează să fie pregătite alte două centre, în incinta Ştrandului Municipal şi Sălii Sporturilor din strada Vânătorilor.

Extremiștii unguri SFIDEZĂ justiția română: vor să monteze 100 de steaguri secuiești în locul fiecăruia îndepărtat prin sentinţă judecătorească

"În funcţie de numărul de doze de vaccin care va fi disponibil la nivel naţional în perioada următoare, este posibilă deschiderea a cel puţin încă unui centru de vaccinare. Municipalitatea pregăteşte atât locaţia de la Ştrandul Municipal de pe strada Sporturilor, cât şi cea de la Sala Sporturilor din strada Vânătorilor. Astfel, pe măsură ce autorităţile sanitare centrale şi locale vor decide că este necesară deschiderea unui nou centru la Sfântu Gheorghe, acesta va fi pregătit şi funcţional", se arată într-un comunicat de presă postat, joi, pe site-ul primăriei.

Pentru a asigura personalul medical necesar, Primăria Sfântu Gheorghe solicită medicilor şi asistentelor care doresc să se implice în campania de vaccinare să anunţe acest lucru la Colegiul Medicilor din judeţul Covasna (telefon 0267 311334), la Asociaţia Medicilor de Familie din judeţ (telefon 0267 315723) sau la Direcţia de Asistenţă Socială din Sfântu Gheorghe (telefon 0267 312111).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.