Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Sibiu a semnat contractul pentru amenajarea a 44 de centre publice de închirieri biciclete

Inquam Photos/ Octav Ganea
oameni plimbare biciclete

Primăria Sibiu a semnat contractul pentru amenajarea a 44 de centre publice de închirieri biciclete și pentru achiziția a 540 de biciclete produse în Canada, dar și a 12 triciclete dedicate seniorilor și persoanelor cu dizabilități, potrivit Mediafax.

Asocierea de firme cu care a fost semnat contractul va realiza proiectul de specialitate și va furniza 540 de biciclete inteligente mecanice, cu computer de bord și modul inteligent de acces, prevăzute cu sisteme de siguranță și monitorizare permanentă prin GPS, 8 triciclete pentru seniori, 4 triciclete adaptate pentru persoane cu dizabilități, 44 de stații inteligente de preluare și predare a bicicletelor în tot orașul, din care 10 sunt prevăzute cu stații de depanare pentru reparații de urgență a bicicletelor, 5000 de carduri personalizate pentru utilizatorii care aleg această modalitate de plată și o aplicație mobilă pentru închiriere și plata serviciilor.

Citește și: Valeriu Gheorghiță anunță când se va renunța la purtarea măștii în România

Valoarea investiției realizate de Primăria Sibiu cu finanțare din fonduri europene este de aproape 10 milioane de lei.

Potrivit primarului orașului Sibiu, Astrid Fodor, cele 44 de centre vor fi puse la dispoziția locuitorilor în cel mult 10 luni.

„În paralel continuăm crearea de piste mai sigure pentru biciclete: coridorul Ștrand – parcul Sub Arini, pistele de pe str. Podului și Calea Dumbrăvii și urmează să lansăm licitația pentru execuția lucrărilor de amenajare a malurilor Cibinului cu piste pentru biciclete. De asemenea, se lucrează la documentațiile pentru două coridoare de mobilitate pe care vor fi amenajate și piste pentru biciclete: unul pe Calea Șurii Mici și unul pe traseul bulevardul Mihai Viteazu- str. Rahovei”, a mai spus Astrid Fodor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.