Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Sinaia anunţă că a demarat acţiunea de demolare a construcţiilor ilegale

observatorulph.ro
Sinaia

Primăria oraşului Sinaia anunţă, marţi, că a început o acţiune de demolare a construcţiilor ridicate ilegal pe teritoriul staţiunii. Cinci astfel de construcţii, dintre care trei aflate pe Platoul Bucegi, au fost deja puse la pământ, potrivit news.ro.

Acţiunea de demolare a construcţiilor ilegale ridicate la Sinaia a început în urma verificărilor făcute de Poliţia Locală privind disciplina în construcţii.

Controalele au arătat că în mai multe zone din oraş, inclusiv pe Platoul Bucegi, au fost ridicate mai multe lucrări care fie nu aveau autorizaţie de construire, fie încălcau normele în vigoare prevăzute de Legea 50/1991, republicată.

”Până acum au fost deja demolate, sau sunt în curs de demolare, 5 construcţii ilegale. Trei dintre ele se află pe Platoul Bucegi în Valea Soarelui şi Valea Dorului şi 2 în oraş în zona Zgărbura respectiv Calea Braşovului. Unii proprietari au înţeles că trebuie să-şi demoleze singuri aceste construcţii, iar în alte cazuri se acţionează cu echipe proprii pentru a readuce locurile respective la starea iniţială”, transmite, marţi Primăria Sinaia.

Primarul oraşului, Vlad Oprea, precizează, la rândul său, că legea trebuie respectată, iar dezvoltarea urbană ”nu trebuie făcută haotic”.

“Legea trebuie respectată de toată lumea, de aceea vom face în continuare verificări drastice pentru identificarea construcţiilor ilegale şi nu voi tolera lucrări fără autorizaţie. Am descoperit numeroase cazuri de abuz, prin care s-a construit fără încadrarea în regulamentul de urbanism aprobat”, a afirmat Vlad Oprea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.