Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Slatina organizează un concurs de biciclete: numărul participamților este limitat la 200

Biciclete

Primăria Slatina organizează un concurs de biciclete ce va avea loc în ziua de 21 mai, în Pădurea Strehareţi, startul înscrierilor în competiţie fiind dat marţi, iar numărul participanţilor este limitat la 200.

Concursul de biciclete "Slatina Forest Race" se adresează oricărui ciclist cu vârsta de cel puţin 18 ani care deţine o bicicletă în stare tehnică bună şi cu o stare de sănătate care să îi permită efortul fizic, se arată într-un comunicat al Primăriei Slatina postat marţi pe Facebook, conform Agerpres.

"În data de 21 mai 2023, ora 11.00, Primăria Municipiului Slatina şi Consiliul Local Slatina organizează concursul de biciclete "Slatina Forest Race" în Pădurea Strehareţi! Acest eveniment este deschis oricărui ciclist cu vârsta de minim 18 ani împliniţi în momentul înscrierii, profesionist sau amator, care deţine o bicicletă în stare tehnică bună şi o stare de sănătate care să îi permită un minim de efort fizic susţinut. Începând de astăzi înscrierile pentru această competiţie sportivă se pot face accesând următorul link: https://racetime.ro/events/41/register. Înscrierile online se vor face până la data de 19 mai inclusiv, iar cele din ziua concursului, se vor efectua doar în limita locurilor disponibile", precizează sursa citată.

Pentru organizarea evenimentului Primăria Slatina a prevăzut un buget de 50.000 lei, în condiţiile în care vor fi oferite kituri de concurs conţinând un tricou şi numărul de concurs pentru fiecare participant, cât şi premii pe categorii de vârstă, pentru femei şi pentru bărbaţi.

Numărul de locuri a fost limitat la 200 de participanţi şi atunci când se va atinge limita menţionată se vor închide înscrierile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.