Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria unei comune din județul Vaslui a achiziţionat 5000 de măşti şi mănuşi care vor fi împărţite gratuit populaţiei

smartreview
masti chirurgicale protectie

Primăria comunei Banca a achiziţionat, cu fonduri provenite din bugetul local, un număr de 5.000 de măşti de protecţie şi mănuşi care urmează să fie distribuite în mod gratuit tuturor cetăţenilor din cele 11 sate componente.

Potrivit primarului comunei Banca, Vasile Vânătoru, materialele sanitare de protecţie vor fi împărţite cu ajutorul salariaţilor din cadrul instituţiei, care vor merge în fiecare gospodărie, după ce îşi vor lua în prealabil, la rândul lor, măsuri de protecţie, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Testarea aleatorie a populației, esențială în combaterea COVID-19: De ce asimptomaticii joacă un rol-cheie în răspândirea infecțiilor / STUDIU

"Este o perioadă mai dificilă şi ne-am gândit să venim în sprijinul oamenilor şi să-i ajutăm cum putem. Pentru cazul în care situaţia o va impune, suntem pregătiţi şi cu o cantitate de produse alimentare de bază, pe care le vom împărţi populaţiei", a declarat, miercuri, primarul comunei Banca.

Edilul a propus şi o serie de facilităţi fiscale pentru cetăţenii comunei, în contextul crizei provocate de coronavirus. Astfel, în şedinţa Consiliului Local din luna aprilie urmează să se decidă modificarea plăţii taxelor şi impozitelor din comună, în sensul prelungirii termenului de plată până la data de 1 iulie şi a creşterii bonificaţiei la 20%. De asemenea, urmează să se prelungească termenul privind scutirea de 75% la majorări şi penalităţi pentru persoanele care achită integral sumele datorate la bugetul local.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.