Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarii PNL au luat foc în BPN: Boloș a fost obligat să dea asigurări că Ciolacu nu va alimenta primăriile PSD cu banii tăiați prin OUG de austeritate

PNL siglă

Primarii din PNL s-au aprins în ședința de Birou Politic Național. Aleșii au cerut să li se explice exact cum funcționează ordonanța prin care premierul Marcel Ciolacu a decis să limiteze anumite cheltuieli de la primării. Pe scurt, primarii au rămas fără bani pentru concerte sau alte cheltuieli care nu erau absolut necesare. Unii edili PNL au vrut să știe ce se întâmplă cu banii pentru alte cheltuieli stringente.

Cea mai fierbinte întrebare de pe ordinea de zi a fost: Nu cumva Marcel Ciolacu va folosi banii luați de la primarii PNL pentru a alimenta electoral primăriile PSD?

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a fost nevoit să le explice liberalilor că nu le vor lipsi sumele esențiale pentru funcționare și că Ciolacu nu va putea folosi niciun leu din cei luați de la primari în scop electoral, asta pentru că toți banii strânși la fondul de rezervă pot fi alocați numai prin semnătura ministrului Dezvoltării, Adrian Veștea. Pentru a se asigura că Ciolacu nu va folosi banii în scop electoral, liberalii vor discuta subiectul și în ședința coliției, de mâine.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.