Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarii PSD bat la ușa PNL Gorj

Radu Pop
combo stiripesurse
PNL PSD

Patru primari ai PSD Gorj au trecut astăzi în echipa liberală.

Mihai Calotă, primarul comunei Urdari, Lucian Goață, primarul comunei Prigoria, Sorin Lambu, primarul de la Ionești și Viorel Rotaru, primarul comunei Bolboși apar alături de președintele PNL Gorj, Ion Iordache, într-un clip postat pe pagina de Facebook a Partidului Național Liberal Gorj.

Filmulețul este însoțit de un comunicat de presă asumat de departamentul de comunicare al PNL Gorj: "Patru primari și echipele lor se alătură PNL Gorj

Astăzi primarii din patru localități gorjene s-au alăturat echipei noastre și și-au manifestat dorința de a candida din partea PNL Gorj la alegerile locale din 2024.

Este vorba de primarii Viorel Rotaru, de la Bolboși, Mihai Calotă de la Urdari, Sorin Lambu de la Ionești și Lucian Goață, primarul comunei Prigoria.

Mihai Calotă este primar cu o experiență de peste 20 de ani în administrație, este iubit de comunitate și, în mandatele sale, comuna Urdari a devenit una dintre cele mai moderne comune din Gorj.

Viorel Rotaru este la primul mandat în fruntea primăriei Bolboși și a reușit să obțină finanțare pentru proiecte importante în comunitate printre care alimentarea cu gaze a localității.

Sorin Lambu este la primul mandat de primar. A accesat atât proiecte cu finanțare europeană, cât și proiecte prin programele naționale de finanțare. Vine în PNL Gorj împreună cu toată echipa alături de care a câștigat alegerile la Ionești.

Lucian Goață este un primar ambițios care a reușit să obțină sume importante pentru proiectele comunei Prigoria fie că vorbim despre drumuri, alimentare cu apă sau școli. Vine în echipa liberală împreună cu toată echipa.

Conducerea PNL Gorj le urează bun venit noilor colegi și își manifestă deschiderea față de orice gorjean de bună credință care își dorește să contribuie la dezvoltarea comunității sale și a județului Gorj.

Departamentul Comunicare al PNL Gorj".

Gorjul este unul dintre puținele județe din țară unde nu există un protocol de colaborare între PNL și PSD. De altfel, președintele PNL Gorj, senatorul Ion Iordache, i-a avertizat pe social democrați că, pentru fiecare primar liberal racolat de PSD vor veni minim trei în tabăra liberală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.