Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Buzăului, apel pentru redeschiderea școlilor: 'Este o mare greşeală, cel puţin pentru clasele 1-4, să ţii copiii în învăţământul online'

sursa foto: Evenimentul Regional al Moldovei
scoala online

Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, face, joi, un apel pentru redeschiderea şcolilor, cel puţin pentru elevii din ciclul primar. ”E o mare greşeală să ţii copiii în învăţământul online”, afirmă primarul, potrivit news.ro.

Într-un mesaj video postat pe contul oficial de Facebook, primarul Buzăului, Constantin Toma, spune că ”educaţia nu se poate face online, cel puţin la clasele mici”.

De aceea, edilul şef al Buzăului face apel la guvernanţi să deschidă şcolile.

”Cred că este o mare greşeală, cel puţin pentru clasele 1-4, să ţii copiii în învăţământul online. Educaţia nu se poate face online, mai ales la clasele mici. Cu această ocazie, insist la actualii guvernanţi să schimbe acest sistem. Şi părinţii şi profesorii şi copiii vor la şcoală, în bănci. Putem crea toate condiţiile şi am creat toate condiţiile astfel încât copiii să înveţe venind la şcoală. Cel puţin la aceste clase mici, 1-4”, a declarat primarul Buzăului.

Citește și: Alexandru Rafila explică ce efecte secundare ar putea avea vaccinul împotriva Covid-19

Primarul Toma are şi un mesaj pentru cei care vor câştiga alegerile.

”Sper ca după alegeri, cine le va câştiga, să ia decizia cea mai înţeleaptă şi să nu oprească şcolile. Sunt ţări importante unde evoluţia pandemiei este mai periculoasă şi, la cifre mult mai mari decât în România, şi s-a luat măsura, chiar dacă s-a închis o parte din economia acelor ţări, ca şcolile să funcţioneze în continuare. Este o decizie corectă”, a mai afirmat primarul.

Premierul Ludovic Orban aafirmat, miercuri seară, că învăţământul se va desfăşura în continuare în sistem online, atâta timp cât nu se constată "o reducere semnificativă” a numărului de îmbolnăviri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.