Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Capitalei, după discuția cu Florin Cîțu: 'Trebuie să mai rezistăm două luni'. Ce spune despre închiderea școlilor și mall-urilor

captura Digi 24
Nicusor Dan

Primarul Capitalei Nicușor Dan a declarat luni, după discuția cu premierul Florin Cîțu, că „trebuie să mai rezistăm două luni”.

„Suntem în aceeași situație din noiembrie, decembrie. Aceleași măsuri de atunci, mai puțin deschiderea școlilor, sunt în vigoare în momentul acesta. Totul este să fim responsabili și să trecem cu bine. Mai avem de trecut două luni, pentru că este o cantitate mare de vaccinuri care urmează să vină în România în lunile aprilie și mai. Noi trebuie să mai rezistăm lunile acestea, martie și aprilie, până când un număr de vaccinuri vor sosi”, a spus primarul Capitalei.

Cât despre închiderea școlilor, primarul Capitalei a spus: „Tot ce înseamnă de închiderea școlilor, de închiderea activităților economice, cum sunt mall-urile, sunt măsuri obligatorii care urmează niște acte normative, care sunt emise de autorități naționale. Noi, ca autorități locale, nu putem decât să ne conformăm. Ce pot să vă spun că la această discuție am încercat să găsim acele soluții care să evite carantina”.

Privind carantinarea unor sectoare, primarul Capitalei a spus că nu s-a vorbit despre acest subiect.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.