Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Chișinăului, Ion Ceban, se ia de Armată! 'Noi nu avem Armată. Nu i-am văzut la deszăpezire'

Facebook
Ion Ceban Marcel Ciolacu

Indiferent de cum intervin autoritățile din Republica Moldova în situațiile de criză, criticile niciodată nu lipsesc. Și de data aceasta criticii s-au activat și s-au dat cu păreri despre cât de „bine” au intervenit autoritățile de la Chișinău în procesul de deszăpezire a orașului.

Astfel, după două zile de muncă atât în Chișinău, cât și în toată țara, experții de pe rețelele sociale au început să se dea cu părerea despre cât de bine s-a intervenit de data aceasta, transmite Știri.md.

În replică, Ion Ceban a venit cu un comentariu și un mesaj în care a criticat Armata Națională pentru indiferență.

Lumea trebuie să știe că efortul nostru și intervențiile au loc în condiții diferite decât posibilitățile la nivel național. Noi nu avem Armată, nu avem Poliție. Avem muncitori care sunt în ture obișnuite, nu doar atunci când avem situații de criză.

Am văzut tot felul de „prostălani” care comentează în spațiul public diferite lucruri și îndrugă verzi și uscate, începând de la foști primari și alți experți care joacă cărți lângă sobă. Angajații și muncitorii subdiviziunilor noastre sunt și ei oameni care lucrează în ture și se face maximum posibil, inclusiv cu cei din domeniul privat.

În general, nu știu de ce avem nevoie de Armată, cu cheltuieli de 35 de milioane pentru tot felul de zone pe la Băcioi, dacă nu am văzut niciun lucrător din Armată implicat în acțiuni de deszăpezire. Apropo, „țipălăii” de la PAS vin în fața Primăriei, să le dați câte o lopată și instrucțiuni cum se ține o lopată în mână”, a declarat Ion Ceban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.