Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Chișinăului, rusofilul Ceban, este reticient în privința refugiaților ucraineni: 'Ne putem trezi cu lucruri urâte: furturi, tâlhării, abuzuri'

Primăria Chișinău
Ion Ceban

Primarul Chișinăului, rusofilul Ion Ceban, atrage atenția că refugiații din Ucraina ar putea comite furturi și tâlhării.

„Atestăm că în această perioadă sunt oameni care au nevoie de asistență, dar avem și oameni care sunt foarte obraznici. Sunt oameni care se comportă inadecvat. Tot ce facem din bunul nostru simț, nu trebuie în instanță finală să fie stricat ca imagine și, nu dă Doamne, să fie pusă în pericol securitatea locuitorilor Chișinău. Acest risc persistă la această etapă”, a declarat Ion Ceban, relatează realitatea.md.

În cele din urmă, primarul general al Capitalei din Republica Moldova solicită suportul autorităților publice centrale pentru fortificarea capacităților atât pe direcția de carabinieri, cât și mărirea numărului de agenți de patrulare în oraș. În acest sens, urmează a fi expediate versuri oficiale către Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Apărării, Guvern, Parlament și Președinție.

Vezi si: Moment istoric în Rusia: cursul de schimb al dolarului a depășit pentru prima dată 110 de ruble; și euro a atins un maxim istoric

„Estimă că în perioada următoare, din bunul nostru simț, ne putem trezi cu lucruri urâte, începând de la furturi, tâlhării, abuzuri și vandalism care deja au loc”, a adăugat edilul.

Vezi si: Rusia le transmite un mesaj ucrainenilor: 'Popoarele care trăiesc acolo ar trebui să decidă viitorul Ucrainei' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.