Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Constanței, revoltat după incidentul cu mama lui de la secția de vot: 'O înscenare'

Realitatea.net
Decebal Făgădău

Primarul Constanței, Decebal Făgădău, spune că incidentul în care a fost implicată mama lui, surprinsă în timp ce ar fi intenționat să introducă mai multe buletine de vot în urma pentru alegerile europarlamentare, a fost o înscenare care l-a vizat pe el, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Decebal Făgădău a declarat, duminică seară, după ce a ieșit de la vot, că părinții lui au fost victime colaterale în incidentul de la secția de votare, când mama lui ar fi fost surprinsă în timp ce încerca să introducă cinci buletine de vot în urma pentru alegerile europarlamentare.

„Mi-aș fi dorit să votez mai devreme dar, după cum știți, am fost ocupat cu un incident nefericit. Un incident care cred ca este evident pentru toată lumea: este o înscenare ce m-a avut pe mine ca țintă și partidul pe care îl reprezint. Mama a fost doar victimă colaterală și simt nevoia să fac câteva declarații. În primul rând, în calitate de fiu al mamei mele mă simt revoltat de ceea ce i s-a întâmplat. La 70 de ani a ajuns să meargă pentru prima dată în viața ei la Poliție pentru un lucru care nu ține de ea, nu ține de modul în care ea a educat generații întregi de copii, ci ține de un joc politic care astăzi capătă niște aspecte puțin mai violente. O susțin pe mama mea, o respect în continuare și vreau să-i mulțumesc că la 70 de ani a venit să voteze. (…) Mama a fost la poliție și a depus declarație. Se va prezenta, împreună cu tatăl meu în calitate de martor, ori de câte ori este chemată să facă lumină în acest caz. Dar, vă repet, ei sunt victime colaterale pentru că sunt părinții primarului municipiului Constanța. (…) Mă bucur că la secția de votare există cameră de supraveghere video, sunt convins că polițiștii își vor face datoria și am încredere în justiția din România”, a declarat primarul Constanței.

Primul primar PSD care cere DEMISIA lui Liviu Dragnea: 'Un partid mare trebuie să fie condus de un preşedinte fără probleme de imagine'

Întrebat cine ar putea fi în spatele unei astfel de înscenări, Decebal Făgădău a spus că nu știe.

„Nu știu, nu am fost la fața locului. Aceasta este treaba organelor de cercetare, nicidecum treaba mamei mele sau treaba mea. Vreau să vă spun că nici un buletin de vot nu a fost introdus în urnă și chiar au atras atenția că sunt prea multe și nu încap în fantă. Mama mea nu a furat nimic, niciodată. (…) Eu nu am cerut niciodată cuiva să fure voturi sau să anuleze voturi sau să vicieze oarecum acest rezultat al democrației pe care îl susțin și pe care îl înțeleg, indiferent de rezultat. Așa este în politică: o dată ești sus, altă dată ești jos. Important este ca lumea să fie la vot”, a spus Decebal Făgădău.

Mama primarului Constanței, Decebal Făgădău, în vârstă de 70 de ani, ar fi fost surprinsă, duminică, în timp ce avea cinci buletine de vot pe care ar fi încercat să le introducă în urna pentru alegerile europarlamentare.

Incidentul s-a petrecut la secţia de votare 133, din zona Badea Cârţan din oraşul Constanţa, în jurul orei 11.15, iar în cauză a fost alertată Poliţia şi a fost deschis un dosar de cercetare penală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.